Social 7 Mai 2016 13:20
Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme.

Politistii si reprezentantii Ministerului Sanatatii ridica documente de la sediul central Hexi Pharma din Bucuresti, dar si probe din biocizi de la depozitul din localitatea Mogosoaia, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Aceleasi surse spun ca sunt perchezitii si acasa la patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Totodata, echipe de politisti de la Directia Economica din cadrul Politiei Romane, impreuna cu reprezentanti din Ministerul Sanatatii, sunt, la ora transmiterii stirii, la spitalele din Capitala si din tara unde, la verificarile facute initial, au fost gasite probe neconorme pe dezinfectanti.

Aceasta este prima actiune de la inceperea anchetei, perchezitiile fiind facute sub coordonarea Parchetului General. Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala in rem pentru "zadarnicire a combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse" in cazul dezinfectantilor din spitale, a anuntat, miercuri, Parchetul General printr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, "pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal avand ca obiect informatiile vehiculate in spatiul public privind dezinfectantii produsi de o firma autohtona utilizati in unitatile sanitare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.