Social 6 Mai 2016 12:14
Procurorii DNA efectueaza, vineri, perchezitii la Primaria Sectorului 5, potrivit unor surse judiciare, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in 2016.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca vizat de dosar ar fi chiar Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, procurorii avand suspiciuni privind falsificarea listelor electorale depuse pentru alegerile din 2016, la care Marian Vanghelie candideaza pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5. Aceleasi surse sustin ca sunt perchezitii in desfasurare la Primaria Sectorului 5 si la mai multi angajati ai primariei.

Oficial, procurorii anticoruptie au transmis printr-un comunicat de presa ca este vorba despre un dosar "ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in cursul anului 2016".

Astfel, sunt in desfasurare sase perchezitii, in Bucuresti si Ilfov, doua dintre acestea avand loc la sediul Primariei Sectorului 5.

Procurorii anticoruptie l-au pus sub invinuire pe Marian Vanghelie, joi, intr-o alta cauza, pentru doua infractiuni de abuz in serviciu, fapte in urma carora Primaria Sectorului 5 ar fi fost prejudiciata cu peste doua milioane de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.