Social 6 Mai 2016 11:32
Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a fost implicat intr-un accident, joi seara, in Bucuresti, masina pe care o conducea fiind lovita de un autobuz.

Accidentul a avut loc joi seara, in apropiere de Galeriile Orizont din Bucuresti. Potrivit lui Raed Arafat, masina pe care o conducea a fost lovita de un autobuz care iesea din parcare. " Eram la volan, autobuzul a iesti brusc din statie", a declarat Arafat pentru MEDIAFAX.

Nicio persoana nu a fost ranita in urma incidentului, in schimb autoturismul secretarului de stat in MAI are daune.

"Masina are daune vizibile. Suntem la sectia de politie, am dat declaratie, urmand sa se faca constatarea" a mai spus Raed Arafat.

Mesajul lui Raed Arafat, postat pe Facebook, dupa accident

"Mai multe persoane m-au sunat dupa ce unele canale de stiri au anuntat ca am avut un accident "grav" sau "specatculos" sa vada daca sunt bine. Vreau sa va multumesc si sa clarific ca a fost vorba despre o tamponare usoara intre masina care o conduceam si un autobuz RATB care a iesit brusc din statie trecand in banda a doua pe care circulam. Din fericire nu a patit nimeni nimic, am fost cu conducatorul autobuzului la constatare la biroul de constatarti la Politia Capitalei si s-a stabilit ca nu eram de vina! Conducatorul autobuzului cat si eu am fost testati cu alcool-testul rezultatul fiind negativ la amandoi!", a scris RAed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.