Social 5 Mai 2016 17:00
Un taximetrist din Capitala a fost dus la audieri si pus sub urmarire penala dupa ce si-a incendiat masina si a lasat-o sa arda pe un bulevard din zona Obor, suparat pentru caa fost amendat de politia rutiera, anunta surse din randul politistilor.

Un barbat din Capitala, sofer de taxi, a fost ridicat de politistii de la Sectia 7 Politie si dus la audieri fiind pus sub urmarire penala dupa ce si-a incendiat masina de serviciu, joi la pranz, pe bulevardul din fata magazinului Obor, au declarat surse din randul politistilor pentru MEDIAFAX.

Potrivit acestora, barbatul este acuzat de distrugere calificata, tulburare si infractiuni la regimul rutier. Joi, in jurul pranzului, taximetristul si-ar fi dat foc la masina de serviciu si a lasat-o sa arda, in trafic, blocand astfel circulatia pe o banda . Dupa incendiere a parasit zona si a fost gasit in locuinta unei alte persoane de unde a si fost dus la sectie. Barbatul le-ar fi povestit politistilor care l-au ridicat ca gestul l-a facut de suparare dupa ce fusese amendat de Brigada Rutiera.

Oficiali din cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei au declarat ca soferul de taxi nu avea autorizatie de functionare emisa de primarie. Pentru neregulile gasite, soferul a fost sanctionat contraventional cu 4.000 de lei si i-au fost ridicate placutele de inmatriculare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.