Social 5 Mai 2016 13:58
Un barbat din judetul Ilfov, dat in urmarire internationala pentru omor si tentativa de omor deosebit de grav, a fost prins de politisti, joi, dupa aproape sase ani de cautari, in timp ce se ascundea la o ferma din comuna Floresti, judetul Giurgiu, anunta Politia Capitalei.

Printr-un comunicat de presa, Politia Capitalei anunta joi ca au pus in aplicare un mandat de arestare preventiva emis de Tribunalul Bucuresti, in 2010, pe numele unui barbat in varsta de 30 de ani. "In fapt, in data de 26.06.2010, banuitul, in timp ce se afla intr-o hala din comuna Dragomiresti, judetul Ilfov, ar fi exercitat acte de violenta fizica asupra a trei barbati cu intentia de a le suprima viata, unul dintre acestia decedand la scurt timp in aceeasi locatie", se arata in comunicat.

Oficiali din cadrul Politiei Capitalei au declarat pentru MEDIAFAX ca este vorba despre Marian Dumitru, un tanar care in 2010, alaturi de tatal sau, ar fi sechestrat si batut trei ciobani care lucrau pentru ei, pe motiv ca acestia din urma le-ar fi furat cateva zeci de oi. Barbatul si tatal sau au fost pusi sub urmarire penala atunci pentru tentativa de omor deosebit de grav si omor, unul dintre ciobani decedand in hala din Dragomiresti unde s-ar fi petrecut agresiunea.

Dupa presupusa fapta, Marian Dumitru a reusit sa fuga si a fost dat in urmarire dupa ce judecatorii au emis mandat de arestare in lipsa. A fost prins joi la o ferma din comuna Floresti, judetul Giurgiu, au mai declarat oficialii din Politia Capitalei. Barbatul urmeaza sa fie adusa la sediul Politiei Capitalei pentru ca mai apoi sa fie prezentat instantei pentru confirmarea mandatului.

Politistii sustin ca in iunie 2010, barbatul gasit acum si tatal sau i-au dus pe cei trei ciobani cu masina in hala din Dragomiresti, judetul Ilfov, unde i-au lovit cu pumnii, cu piciorele, cu lanturi si bate de baseball. Agresiunea ar fi durat cateva ore. La final, unul dintre ciobani, in varsta de 61 de ani, a decedat. Anchetatorii au sustinut atunci ca cei trei barbati fusesera si infometati inainte de agresiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.