Social 4 Mai 2016 17:56
O femeie in varsta de aproximativ 46 de ani a fost injunghiata de fostul sot, miercuri, in curtea Aeroportului International Sibiu, la cateva minute dupa ce a aterizat de la Munchen.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX ca femeia de aproximativ 46 de ani sosise cu avionul de la Munchen si a fost asteptata la iesirea din aeroport de un barbat pe care il cunostea, acesta injunghiind-o, ancheta conducand la concluzia ca atacatorul este fostul sot.

”Barbatul era un cunoscut al femeii, de fapt fostul sot. Acesta a asteptat-o la iesire si a injunghiat-o de mai multe ori in zona toracica. Femeia a reusit sa scape cu viata, dar este in stare grava”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

Aceleasi surse spun ca barbatul a asteptat politia pe trotuar si s-a predat. La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Decebal Todarita, a declarat pentru aceeasi sursa citata, ca femeia a fost dusa in sala de operatie, starea sa fiind grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.