Social 1 Mai 2016 16:00
Doar putin peste o treime dintre cei 26.155 de candidatii inscrisi pentru angajari din sursa externa in cadrul Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au trecut de probele eliminatorii si vor merge mai departe pentru probele sportive si testul scris, anunta reprezentantii MAI.

Intr-un comunicat de presa, reprezentantii MAI anunta ca 9.114 de candidati merg mai departe in cadrul concursului de angajare din sursa externa, dupa ce au promovat primele probe eliminatorii. Acestia reprezinta putin peste o treime din cei 26.155 de oameni inscrisi pentru cele 1.873 de posturi disponibile.

"Pana in prezent, cei 26.155 de candidati inscrisi pentru cele 1.873 de posturi au avut de trecut probele medicale, testarea psihologica, precum si verificarea indeplinirii conditiilor de participare la concurs. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt de agenti de ordine publica pentru sectiile de politie din mediul rural si din Municipiul Bucuresti", se arata in comunicatul MAI.

Reprezentantii institutiei precizeaza ca pentru concursurile pentru reincadrare a fostilor angajati iesiti din sistem sunt disponibile la concurs 1.107 de posturi in Politia Romana, Jandarmeria Romana, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General pentru Imigrari si Inspectoratul General al Politiei de Frontiera . Aici, dintre cei 1.885 de candidati inscrisi vor merge mai departe 877, dupa ce au trecut probele medicale si testarea psihologica, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.