Social 1 Mai 2016 15:40
In noaptea de Inviere, 440 de incidente au fost semnalate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in 280 dintre situatii fiind vorba de situatii foarte grave si grave, cinci cazuri fiind tentative de suicid, anunta reprezentantii institutiei.

In Noaptea de Inviere, in Capitala si judetul Ilfov, 440 de persoane au cerut ajutorul medicilor prin numarul de urgenta 112, 280 dintre ele fiind considerate cazuri foarte grave si grave, de cod rosu si cod galben de interventie, a declarat Alice Grasu, manager al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, pentru MEDIAFAX.

"In intervalul 20.00- 08.00, 53 dintre solicitari au fost facute pentru persoane care se aflau in locuri publice si noua accidente rutiere. Am avut si 23 de interventii la persoane cu probleme psihice, cinci fiind cazuri cu tentative de suicid. A fost si cazul unei femei care a solicitat o ambulanta pentru nastere", a declarat aceasta pentru MEDIAFAX.

73 de ambulante au fost in teren in noaptea de Inviere iar, duminica, in ziua de Paste, vor fi disponibile 94 de masini, anunta managerul Alice Grasu. Potrivit acesteia numarul de interventii din noaptea de Inviere nu este unul mare comparativ cu alti ani, precizeaza MEDIAFAX.

"A fost in parametrii unei nopti obisnuite de weekend cand avem in jur de 350-400 de solicitari de interventii", a mai adaugat medicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.