La sfarsitul anului 2015, jurnalistii de la publicatia Ora de Sibiu au publicat fotografii cu noua masina a IPS Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului - un Mercedes E350 4Matic, cu pret de pornire de 60.000 de euro. Imaginile au ajuns rapid in toata presa, starnind revolta fata de opulenta mitropolitului.

Zilele trecute, intr-un interviu pentru Turnul Sfatului TV, Mitropolitul Ardealului a vorbit si despre comentariile starnite de fotografiile cu bolidul de lux. Acesta a "scapat" si un blestem pentru jurnalisti, carora le-e urat sa le inmulteasca Dumnezeu doar banii pe care i-au castigat de pe urma publicarii fotografiilor.

"Eu n-am de ce sa nu ma folosesc de un bun, pe care l-am luat cinstit si inca mai am de plata la el, pentru ca cineva a vrut sa castige niste bani pe fotografia respectiva. Sa-i dea Dumnezeu atatia bani cati a castigat... sa-i inmulteasca numai banii aia pe care i-a castigat el pe...", a afirmat mitropolitul.


Mai mult, IPS Laurentiu Streza isi conditioneaza iertarea de primirea unor scuze din partea jurnalistilor. "Daca persoana respectiva apare in fata mea si-i pare rau de treaba asta, il iert si public. Toti gresim, dar a gresi e omenesti, a perseversa e diabolic", a mai declarat ierarhul.

Amintim ca IPS Laurentiu Streza este coordonatorul cartilor scrise de Gigi Becali in inchisoare pentru a-si scadea din pedeapsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.