Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva.

Judecatoria Sectorului 4 a decis respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia nefiind definitiva, fostul edil avand 24 de ore la dispozitie pentru a contesta hotararea.

Biroul electoral a admis candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, din partea PPU-SL, dupa ce pe 19 aprilie magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca semnaturile de sustinere pe care le stransese nu sunt valabile. Ulterior, Cristian Popescu Piedone a strans alte semnaturi si si-a depus candidatura.

Biroul Electoral al Sectorului 4 a respins lista candidatilor PPU-SL pentru Consiliul Local, deschisa de Cristian Popescu Piedone, pe motiv ca acesta s-a inscris in partid dupa ce au fost stranse semnaturile necesare depunerii listei.

"Lista PPU(SL) a fost admisa in prima faza de biroul electoral al Sectorului 4 fara mine. Partidul a inceput sa stranga semnaturi cu mult timp inainte, iar eu, fiind cap de lista, cum am ajuns acolo... O aberatie. Am facut contestatie la Judecatoria Sectorului 4 si in decursul zilei de joi se va pronunta. Nu este nicio problema. Intrarea mea in partid a fost pe 20 aprilie, iar pe 21 am fost si desemnat ca si candidat. Ramane la optiunea partidului pana in ultima zi pe cine pune pe liste la consilii", a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Popescu Piedone.

Piedone este urmarit penal dupa tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat in noimebrie 2015 din functia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declansate de tragedie, si sustinea la aceea vreme ca se retrage din viata politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.