Reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" anunta ca interventia la care a fost supus, marti, presedintele Klaus Iohannis a decurs fara probleme, in timp ce seful statului spune, pe Facebook, ca miercuri isi va relua activitatea la Palatul Cotroceni.

"In data de 26 aprilie, presedintele domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat si operat in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umarului drept pentru : impingement (conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta, leziune de tendon supraspinos. Interventia s-a desfasurat artroscopic, a decurs in conditii optime iar, in prezent, starea de sanatate a presedintelui Romaniei este foarte buna", au transmis, marti, reprezentatii Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila".

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, pe Facebook, ca miercuri isi va relua activitatea la Palatul Cotroceni.

"Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”", a scris presedintele, pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.