Presedintele Klaus Iohannis a fost internat marti la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la nivelul umarului drept, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis, dupa operatie: Ma simt bine si maine imi voi relua activitatea


Presedintele Klaus Iohannis a precizat, pe Facebook, ca operatia la care a fost supus marti a fost reusita, se simte bine si miercuri isi va relua activitatea la Palatul Cotroceni, scrie MEDIAFAX.

"Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”", a scris presedintele, pe Facebook.


"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marti, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la nivelul umarului drept. Interventia chirurgicala a decurs in conditii optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sanatate a Presedintelui Romaniei este foarte buna, fiind apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei", informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.