Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis stramutarea procesului in care Codruta Kovesi cere daune Antenei 3 pentru prejudiciu de imagine la Curtea de Apel Pitesti, decizia fiind definitiva.

"Admite cererea formulata de petentii Ciuvica Mugur Cristian, Grigore Bianca, Savaliuc Razvan, Gadea Emanuel Razvan, Radu Tudor, SC Antena 3 SA. Stramuta judecata cauzei de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Pitesti", a decis joi ICCJ, hotararea fiind definitiva.

In iunie 2014, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul Antena 3 si pe Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Bianca Nae, Radu Tudor si Razvan Savaliuc, pentru ”afirmatii mincinoase"care au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane", facute in emisiunea ”Sinteza Zilei” din 19 iunie 2014, informatii care se refereau la musamalizare a anchetei in dosarul lui Mircea Basescu, se arata in actul de sesizare a instantei.

Prima instanta, Tribunalul Bucuresti, a decis ca procurorul sef al DNA sa primeasca 250.000 de lei daune morale, Laura Codruta Kovesi cerand initial despagubiri de un milion de lei, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.