Temperaturile vor fi ridicate si specifice pentru luna iulie, in zilele de duminica si luni, cu maxime care vor ajunge la 32 de grade Celsius, de luni seara se va raci usor si vor aparea averse de ploaie in zona de nord a Romaniei, a declarat meteorologul Maria Tomescu, pentru MEDIAFAX.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) duminica, temperaturile vor urca pana la 30 de grade Celsius, iar cele mai ridicate temperaturi vor fi in sud si sud-vestul Romaniei.

"In Capitala vremea va fi frumoasa, cu temperaturi care vor ajunge la pranz chiar si la 29 de grade Celsius"
, a declarat pentru MEDIAFAX, meteorologul Maria Tomescu.

Ziua de luni va fi cea mai calduroasa, cu temperaturi specifice pentru luna iulie. "Maximele zilei vor fi situate inte 23 si 32 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi in Lunca Dunarii, aceste temperaturi sunt specifice mijlocului de vara, pentru luna iulie", a mai spus meteorologul.

Potrivit ANM, luni dupa amiaza vremea se va raci usor in nordul tarii, acolo vor aparea innorari accentuate, averse si chiar si descarcari electrice. "Nu este exclus sa apara si grindina pe arii restranse", a mai spus meteorologul de serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.