Cererea de recuzare a completului de judecata, facuta de unul dintre jurnalistii carora Codruta Kovesi le-a cerut daune morale, alaturi de Antena3, pentru prejudiciul de imagine pe care i l-ar fi adus postul de televiziune, a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti.
"Respinge cererea de recuzare formulata impotriva doamnelor judecator Tomescu Andreea si Radulescu Madalina", a decis Curtea de Apel Bucuresti, hotararea nefiind una definitiva. Recuzarea completului de judecata a fost ceruta de unul dintre jurnalistii carora Codruta Kovesi le-a cerut daune in dosarul in care acuza ca postul de televiziune Antena 3 i-ar fi prejudiciat imaginea, informeaza MEDIAFAX.

In legatura cu aceeasi cauza, Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate vineri o cerere de stramutare a dosarului. Laura Codruta Kovesi a cerut daune morale de un milion de lei postului Antena 3, pentru acuzatiile de musamalizare a anchetei in dosarul lui Mircea Basescu, care i-au fost aduse pe post.

Prima instanta, Tribunalul Bucuresti, a decis ca Laura Codruta Kovesi sa primeasca 250.000 de lei daune morale, instanta obligand in solidar Antena 3 si pe Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Bianca Nae, Radu Tudor si Razvan Savaliuc sa-i plateasca procurorului-sef al DNA 250.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.