Politistul Cristian Tamas, care s-a sinucis, marti, cu arma din dotare, a lasat un bilet in care spune ca el este "vinovat pentru ce s-a intamplat", in vreme ce administratorul blocului in care locuia spune ca agentul avea datorii mari la intretinere.

Politistul Cristian Tamas, care avea 42 de ani si lucra in cadrul Sectiei de Politie din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, s-a sinucis impuscandu-se cu arma din dotare, lasand doua bilete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe un bilet scrie "eu sunt vinovat pentru tot ce s-a intamplat in toata viata", iar pe celalalt erau trecuta data de nastere. "La acest moment s-a stabilit cu certitudine ca Tamas Cristian, agent de investigatii criminale in cadrul IJP Arad, s-a sinucis prin impuscare folosind armamentul din dotare, astfel incat s-a inlaturat orice suspiciune de omor", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Politistul acumulase datorii mari la intretinere. "A avut datorii, valoarea de recuperat era de circa 8.000 lei cheltuieli si peste 5.000 lei penalitati. L-am dat in tribunal pentru recuperarea banilor", a declarat administratorul blocului in care locuia politistul.

Luni, la iesirea din tura politistul nu a mai predat arma din dotare, iar marti nu s-a mai prezentat la lucru. Colegii l-au sunat marti la prima ora, a spus ca va duce arma, iar apoi nu a mai raspuns la telefon. Politistul avea un apartament in blocul la parterul caruia se afla sectia de politie la care lucra.

Agentul de politie era incadra din 1995 si fusese testat ultima data in noiembrie 2014 si nu a avut probleme de natura psihica.

Procurorii continua cercetarile in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.