Circulatia a fost reluata pe magistrala Berceni-Pipera, dupa ce in prealabil ea a fost oprita din cauza unor degajari mari de fum pe tunel, in statia Piata Romana. Aproximativ o ora jumatate a durat interventia pompierilor

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce initial reprezentantii Metrorex au declarat ca o victima intoxicata cu fum a fost transportata la Spitalul Floreasca din Capitala. A doua victima este o femeie in varsta de 21 de ani care a fost expusa la fum in statia de metrou.

Reprezentantii Metrorex sustin ca ar fi fost vorba de o defectiune la un panou electric, care a dus la degajarea unui fum gros in statia de metrou Piata Romana. Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu opt autospeciale, dintre care sase de stingere si doua de descarcerare. La fata locului s-au deplasat si sase ambulante SMURD, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.