Ultimul bebelus cu sindrom hemolitic - uremic (SHU), internat pe sectia Terapie Intensiva de la Spitalul „Marie Curie” din Capitala, va fi externat marti, a declarat sefa sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

Ultimul bebelus care suferea de sindrom hemolitic-uremic (SHU), fiind internat pe sectia Terapie Intensiva de la Spitalul „Marie Curie” din Capitala in ultimele saptamani, va fi externat marti, a declarat pentru MEDIAFAX sefa Sectiei de Nefrologiea spitalului, Mihaela Balgradean.

Este vorba de fetita de la Brasov, care a fost deconectata sambata de la aparatele care-i asigurau dializa, informeaza MEDIAFAX.

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas Cadariu a vizitat marti dimineata ultimul copil cu sindrom hemolitic uremic (SHU) internat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Marie Curie”. “Multumesc cadrelor medicale de la Spitalul Marie Curie pentru profesionalismul de care au dat dovada. Sper ca am invatat cu totii ceva din aceasta experienta”, a declarat ministrul Cadariu dupa vizita sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.