Dragos Patraru a reactionat la o declaratie a purtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane printr-un post pe o retea de socializare.

Dragos Patraru a lansat un atac la adresa BOR dupa o declaratie a purtatorului de cuvant al institutiei, care viza mesajul transmis de piesa ,,Smerenie" a celor de Taxi.

"Purtatorul de cuvant al BOR, despre piesa Taxi: „Nu e chiar un act de smerenie sa crezi ca stii ce ii place lui Dumnezeu."
Ce vrajeala ieftina, in aceeasi paradigma tampita: noi avem voie orice, pentru ca suntem biserica, voi n-aveti voie sa nu fiti de acord cu dorinta noastra, pentru ca asta inseamna ca aveti ceva cu Dumnezeu. Si ca s-o inteleg mai bine pe asta cu smerenia: Asadar, daca nu e tocmai un act de smerenie sa crezi ca lui Dumnezeu ii plac lemnul si spatiile inguste, inseamna ca este un act de profunda smerenie sa consideri ca-i plac betonul si catedralele cat mai mari? Intreb. Nu ca logica ar avea ce sa caute in aceasta disputa...", a scris Dragos Patraru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.