Social 8 Aprilie 2016 12:48
Botezat Thales Digital Sky, noul sistem multimedia va oferi fiecarui pasager al zborurilor de linie propriul ecran interactiv, suficient de mare pentru a putea urmari confortabil filmele preferate, sau pentru a citi reviste in format electronic, potrivit Go4it.
Ecranul cu diagonala 21.3” este rotit in pozitie verticala pentru a incapea pe spatarul scaunului din fata, folosind la maximum spatiul disponibil pentru instalare. Desigur, in acest mod nu se va putea urmari continut video in cele mai bune conditii cu putinta, insa paginile web si prezentarile cu obiective de vizitat in destinatia de vacanta vor fi mult mai usor de parcurs decat pe ecranul inghesuit oferit pe dispozitivele actuale.

Producatorul nu a detaliat specificatiile exacte si nici care ar putea fi companiile aeriene interesate de adoptarea noului sistem multimedia. Cert este ca un eventual upgrade adus avioanelor existente poate fi destul de costisitor, pe langa modificarea scaunelor fiind necesara o serie intreaga de ajustari la nivelul instalatiei electrice si teste complexe care sa ateste ca modificarile facute nu prezinta risc pentru siguranta zborurilor, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.