Social 4 Aprilie 2016 15:42
Alti cinci copii cu probleme digestive au fost internati, de duminica pana luni, la Spitalul de Pediatrie Pitesti, astfel ca numarul total al micutilor internati in unitatile medicale din judetul Arges este de 27, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Numarul copiilor cu probleme digestive internati in spitalele din Arges a ajuns, luni, la 27, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti alti cinci copii.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Arges, din cei 27 de copii cu probleme digestive internati, 23 sunt mai mici de doi ani. Cei mai multi, respectiv 18, se afla internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, alti 6 sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, 2 sunt ingrijiti la Spitalul Municipal Curtea de Arges si unul de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti – Sectia Boli Infectioase.

La finele saptamanii trecute, medicii din Pitesti au decis sa transfere la Spitalul "Matei Bals" din Capitala un copil in varsta de un an, diagnosticat cu gastroenterita, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.