Social 31 Martie 2016 14:35
Sapte persoane au fost ranite si patru vehicule avariate in urma unui accident rutier ce a avut loc, joi, pe DN 65, in localitatea argeseana Albota, unde soferul unui microbuz a lovit trei masini oprite in fata sa.

Politistii declara ca una dintre masini a vrut sa vireze la stanga, pe DN 65, intre Pitesti si Slatina. Doua autoturisme aflate in spatele masinii au oprit, insa soferul unui microbuz de pasageri care se deplasa pe aceeasi directie nu a mai reusit sa franeze, lovind primele trei autoturisme.

In urma coliziunii, sapte persoane au fost ranite. Trei dintre victime au fost transportate la spital, celelalte, printre care si o femeie insarcinata, au primit ingrijiri la fata locului, ele refuzind sa mearga la spital.

Trei autosanitare si o autospeciala cu apa si spuma au ajuns la locul accidentului.

"Un echipaj de Terapie Intensiva Mobila, un echipaj B2, dar si unul al Serviciului Judetean de Ambulanta Arges au intervenit in localitatea Albota, la un accident rutier in urma caruia au rezultat sapte victime. Patru dintre ele au refuzat sa fie transportate la spital, colegii mei acordandu-le ingrijiri medicale la fata locului. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judetean Arges pentru ingrijiri de specialitate", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant ISU Arges, Madalina Epure.

Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului a fost soferul microbuzului, care nu a pastrat distanta in trafic, informeaza MEDIAFAX.

"Conducatorul microbuzului, pe fondul neatentiei, nu a observat autoturismele oprite in fata sa si a intrat in coliziune cu acestea. Politia a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalina Sima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.