Social31 Martie 201611:19

Lectura sub un minut

SRI investigheaza ipoteza utilizarii unor cartele pre-paid in atentatele din Europa, de altfel exista indicii privind lansarea de "amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe astfel de cartele".

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, "SRI investigheaza, in cooperare cu institutiile din Sistemul National de Prevenire si Combatere a Terorismului si partenerii internationali, folosirea cartelelor nenominale romanesti in zone in care activeaza organizatii teroriste".

"In Romania, indivizi afiliati organizatiilor teroriste au folosit cartele pre-paid pentru comunicare in exterior", informeaza SRI.

Mai mult, potrivit SRI, "investigatia priveste inclusiv posibilitatea utilizarii unor astfel de cartele in atentatele din Europa. De altfel, informatii recente indica lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe astfel de cartele", scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Dan Negru, revoltat de carantinarea Țăndăreiului: „N-ați făcut...
Dan Negru, revoltat de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.