Social 29 Martie 2016 09:18
Peste 3.000 de studenti, care sunt cazati in Regie, protesteaza marti in Capitala, pentru ca nu mai pot fuma in campusul studentesc.

Peste 3.000 de studenti ai Universitatii Politehnice, cazati in Regie, vor iesi marti in strada la ora 14:00 in semn de protest fata de restrictiile legii antifumat. Protestul va avea loc pe Splaiul Independentei, la jumatatea drumului dintre statiile de metrou Petrache Poenaru si Grozavesti, a declarat pentru MEDIAFAX Razva Florea, presedintele Asociatiei Studentilor din Ingineria Sistemelor Biotehnice Bucuresti.

Avand in vedere ca legea interzice fumatul in institutiile de stat, studentii nu au voie sa fumeze nici macar in parcul Regiei, relateaza MEDIAFAX.

„Au fost persoane care au fost amendate pentru ca au fumat in Regie. Noi speram sa se poata aduce amendamente pe lege, sa nu mai fim nevoiti sa iesim pana pe Splai ca sa fumam. Sunt si alte campusuri studentesti din tara care se confrunta cu aceeleasi probleme".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.