Social 28 Martie 2016 18:14
Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 au deschis, luni, un dosar penal pentru violarea sediului profesional.

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 anunta, printr-un comunicat de presa, ca a fost deschis un dosar penal in care s-a inceput urmarirea penala cu privire "la fapte de violarea sediului profesional si neglijenta in serviciu, in cauza procurorii fiind sesizati de Serviciul de Retinere si Arestare Preventiva" .

"Cauza a fost constituita ca urmare a sesizarii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti de catre Serviciul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul aceleiasi directii cu privire la faptul ca, la data de 25 martie 2016, in jurul orelor 14:00, profitand de neatentia agentilor de politie aflati in serviciu in Punctul de control acces, numitul M.L.S. a patruns in curtea sediului institutiei, cu un autoturism in care se afla inculpatul Ontanu Neculai, fata de care Curtea de Apel Bucuresti a emis, la aceeasi data, un mandat de arestare preventiva",se arata in comunicat.

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au dispus, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Neculai Ontanu, acesta fiind acuzat de luare de mita, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.