Social 26 Martie 2016 11:15
Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP) a anuntat ca un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a inregistrat sambata in zona seismica Vrancea, la o adancime de 61 de kilometri.

Seismul, care a avut o magnitudine de 3,1 pe scara Richter s-a produs sambata dimineata, la ora locala 4,25, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Pe 18 martie, un cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter a avut loc la ora 9:47 in zona Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel mai puternic seism din acest an, in zona Vrancea, a avut loc in data de 1 martie si a avut magnitudinea de 4 pe scara Richter.

In 29 februarie, un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter a avut loc in Vrancea, la o adancime de 119 kilometri. La aceeasi data, la ora 20:35, un alt cutremur a avut loc in judetul Arad, avand magnitudinea de 2 pe scara Richter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.