Social 25 Martie 2016 15:36
Dupa reiinfintarea Biroului de Terorism, autoritatile vor si pedepse penale pentru cei care viziteaza site-uri care incita la acte de terorism.

Procurorul-sef al DIICOT vrea ca cei care viziteaza site-uri cu potential de incitare la acte de teroare sa intre sub incidenta penala.

„Introducerea ca infractiune, ca text de infractiune, a accesului in mod repetat a site-urilor cu caracter jihadist. Celelalte infractiuni de care ma intrebati sunt constuituirea unui grup organizat in vederea savarsirii de acte de terorism si pedepsirea infractiunii referitoare la luptatorii straini, pentru ca nu aveam un text de infractiune. Exista suspiciuni de finantare a terorismului inclusiv din Romania. Romania este parte a Europei si trebuie sa fie pregatita tot timpul pentru ce este mai rau.", a declarat Daniel Horodniceanu pentru DIGI24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.