Social 24 Martie 2016 13:44
Cofondatorul si CEO-ul companiei Twitter, Jack Dorsey, a acordat vineri un interviu pentru emisiunea The Today Show, in care, printre altele, a fost intrebat si despre problema hartuirii online, din ce in ce mai frecventa pe retelele de socializare, scrie Gandul.

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, spune ca nu a blocat niciodata pe nimeni pe retelele de socializare, cu toate ca se intampla ca de multe ori sa fie hartuit si sa primeasca mesaje foarte urate. Dimpotriva, acesta crede ca online-ul este un mijloc care face mult mai usor dialogul chiar si pe marginea unor probleme foarte serioase, asa ca prefera sa citeasca ce posteaza oamenii si sa pastreze un contact permanent cu ei.

"Situatia este dezamagitoare, dar, din pacate, reflecta foarte fidel lumea in care traim. Vedem in jurul nostru la fel de mult optimism, pe cat vedem pesimism", a spus Dorsey.

CEO-ul Twitter a explicat modul in care percepe el platforma de socializare, aratand ca Twitter-ul este extrem de util pentru construirea unui dialog puternic in ceea ce priveste problemele sociale, scrie MEDIAFAX.

Intrebat de moderator daca s-a simtit vreodata sabotat sau agresat online, Dorsey a spus ca, intr-adevar, i se intampla sa primeasca personal plangeri si reclamatii din partea utilizatorilor.

"Uneori primesc si mesaje foarte urate", a declarat cofondatorul Twitter.

In astfel de situatii, cei mai multi dintre internauti recurg la metoda simpla si sigura de a scapa de "prietenii" nepotriviti: ii blocheaza. Jack Dorsey spune, totusi, ca niciodata nu a apelat la aceste mijloace.

"Nu am blocat niciodata pe nimeni. Vreau sa vad ce spun oamenii si chiar imi doresc sa am contact permanent cu ei", a raspuns Dorsey.

CEO-ul Twitter nu este, insa, singura celebritate care nu a raportat pe nimeni pe Twitter. Si presedintele american Barack Obama a adoptat aceeasi strategie si chiar a anuntat public acest lucru dupa ce un copil de 13 ani a pretins ca Obama i-a blocat accesul la pagina sa, relateaza Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.