Social 21 Martie 2016 12:06
Faptele de care este acuzata Garbiela Gangoe-Simion, reprezentanta firmei care a evaluat marca Steaua, s-au petrecut in perioada iulie 2015 - februarie 2016, in timp ce evaluare marcii Steaua s-a facut incepand cu august 2015, cand a fost semnat contractul.

Marca Steaua a fost evaluata la inceputul acestui an, la 57,3 de milioane de euro. Firma care s-a ocupat de acest proces a fost SC Eval Best Office SRL, reprezentata de Gabriela Gangoe-Simion si a primit din partea CSA Steaua Bucuresti suma de 287 730 de lei.

Conform Evenimentului Zilei, citat de MEDIAFAX, Gabriela Gangoe-Simion a fost arestata miercurea trecuta, fiind suspectata de fapte de coruptie, in "Dosarul Murgeanu". Aceasta este banuita ca i-ar fi dat mita 15.000 de euro, lui Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential, pentru ca primaria sectorului 5 sa vireze catre o firma controlata de Gangoe suma de 8,5 milioane de lei, in contul unor lucrari de reabilitare termica.

Cei doi au fost retinuti miercurea trecuta, pentru 30 de zile, chiar in timpul in care patronul echipei Steaua Bucuresti, George Becali se intalnea cu reprezentantii MApN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.