Social 19 Martie 2016 12:20
Patru persoane au ajuns, sambata, la Spitalul Judetean Arges, dupa ce o masina a intrat in coliziune cu alta, pe DN 65 B, la intrarea in Pitesti, aceasta fiind proiectata, la randul ei, in al treilea autoturism.

Purtatorul de cuvant al IPJ Arges, Madalin Zamfir, a declarat ca soferul unui autoturism se deplasa pe DN 65 B, dinspre Bucuresti spre Pitesti, iar pentru ca nu a pastrat distanta corespunzatoare, a lovit masina care circula in fata sa.

Masina lovita a fost proiectata intr-un alt autoturism, care se deplasa in fata sa, in acelasi sens de mers. In urma impactului, patru persoane din cele trei masini au fost ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Doua ambulante SAJ au transportat doua dintre victime la spital, ceilalti doi raniti fiind dusi de SMURD. "Doua autosanitare SMURD si o autospeciala au fost solicitate sa intervina pe DN 65 B, la un accident rutier in urma caruia au rezultat patru victime care au fost transportate la spital", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.