Social 16 Martie 2016 10:00
Regele Mihai a fost externat marti din clinica medicala de la Lausanne, dupa o internare de 17 zile, si a ajuns la resedinta privata, unde va continua sa fie sub observatia echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie.

Starea generala a Regelui este stabila, potrivit unui comunicat de presa al Casei Regale. "Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul si procesul de recuperare vor fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere. Pentru zilele urmatoare, Principesa Elena va continua sa fie alaturi de Regele Mihai I si Regina Ana", mai precizeaza sursa citata.

O echipa de angajati ai Casei Regale, detasati in Elvetia, se afla la resedinta privata a Regelui, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Casa Regala precizeaza ca, in acest moment, custodele Coroanei este in contact permanent cu Regele Mihai si cu echipa de medici, principesa Margareta urmand sa-si continue angajamentele publice in Romania si apoi sa se intoarca in Elvetia, pentru a-si vizita tatal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.