Social 14 Martie 2016 15:08
Procurorii au cerut, luni, la termenul de judecata din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, sa fie audiat din nou, dupa ce si-a schimbat declaratia in dosar.

La termenul de luni, in dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, procurorii DNA au cerut reaudierea lui Gigi Becali, urmand ca instanta sa ia o decizie in acest sens. Avocatii din dosar s-au opus solicitarii DNA, insa judecatorul le-a dat la dispozitie 72 de ore, timp in care sa studieze precizarile pe care finantatorul Stelei le-a facut la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in legatura cu schimbarea declaratiilor din dosar.


DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Gigi Becali, iar saptamana trecuta procurorii i-au adus la cunostinta invinuirile. Acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului dupa declaratiile date in dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu contra si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa.

Este vorba despre declaratia pe care a dat-o George Becali in fata judecatorilor la data de 15 februarie 2016, fiind relatate informatii diferite de cele din marturia pe care a depus-o initial in dosar, relateaza MEDIAFAX.

Urmatorul termen in dosarul lui Gabriel Popoviciu are loc pe data de 31 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.