Social 13 Martie 2016 15:18
Cei doi copii din Fetesti care au fost internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic au consumat carne a spus duminica dr. Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie a spitalului.
Cei doi copii din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic si internati la spitalul Marie Curie din Capitala au mancat carne, dupa cum a precizat Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie a spitalului bucurestean.

"Cei doi copii au consumat carne, este vorba despre un copil in varsta de sase luni si de un alt copil in varsta de sapte luni. Cel in varsta de sapte luni a mancat sarmale date de un membru din familia sa. Este abia la inceputul bolii, insa starea lui este grava", a spus dr. Balgradean.

In ceea ce il priveste pe cel de-al treilea copil, internat la Marie Curie in urma cu cateva saptamani, Mihaela Balgradean spune ca, cel mai probabil, acesta va fi externat saptamana viitoare, dupa ce medicii il vor evalua neurologic, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.