Social 9 Martie 2016 17:44
Cercetatorii au ajuns la concluzia ca filmele romantice sunt periculoase pentru reprezentantele sexului slab, deoarece acestea schimba mitul dragostei, diminuand respectul fata de genul feminin, informeaza One.ro.

Astfel, femeile care iau prea in serios peliculele sunt influentate negativ, deoarece le determina sa accepte mai usor comportamentele obsesive ale partenerilor, scrie MEDIAFAX.

Un studiu realizat recent de cercetatorii de la Universitatea Michigan (SUA) a dezvaluit ca femeile accepta mai usor comportamentele obsesive ale partenerilor, daca le privesc dintr-o perspectiva romantica. Altfel spus, nu trebuie sa se lase hartuite, dar altfel stau lucrurile daca barbatul care le hartuieste este indragostit de ele.

Daca in filme se prezinta o urmarire romantica persistenta, adica hartuirea este prezentata in mod pozitiv, femeile sunt mai dispuse sa accepte sa fie hartuite, deoarece acestei actiuni ii este minimalizata gravitatea, scrie One.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.