Social 8 Martie 2016 09:55
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, marti, printr-un logo special, care prezinta mai multe doamne si domnisoare, de diferite nationalitati, etnii si care profeseaza sau isi doresc sa faca o cariera in diverse domenii de activitate.
Totodata, Google transmite, marti, mesajul "La multi ani de Ziua Internationala a Femeilor!", care poate fi distribuit pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter. De-a lungul anilor, Google si-a modificat logoul pentru a aduce un omagiu unor femei celebre din stiinta, sport, arte, tehnologie etc. "Este mereu o onoare sa aduci un tribut unor femei care au schimbat cursul istoriei, uneori depasind obstacole care pareau insurmontabile", spune Google, pe site-ul sau dedicat logourilor, potrivit MEDIAFAX.

In acest an, petru a marca Ziua Internationala a Femeii, Google si-a dorit sa celebreze "femeile viitorului". Fapt pentru care reprezentantii motorului de cautare au vizitat 13 tari, in care au vorbit cu 337 de femei si tinere si le-au rugat sa completeze afirmatia "One day I will…" (Intr-o zi voi fi..., n.r.).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.