Social 6 Martie 2016 11:17
Traficul va fi restrictionat duminica in zona Piata Victoriei din Capitala, din cauza unui miting, a transmis intr-un comunicat de presa Brigada Rutiera.

Potrivit unui comunicat transmis de Brigada Rutiera a Capitalei, duminica, in Piata Victoriei circulatia rutiera se va desfasura cu restrictii din cauza unui miting care va avea loc intre orele 11- 18.

Astfel ca de la ora 8.30, " a fost restrictionat traficul rutier pe soseaua Kiseleff, intre strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, iar, la nevoie se va aplica aceeasi masura si de la Arcul de Triumf", a transmis Brigada Rutiera.

De asemenea, "circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata guvernului Romaniei, intre Bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respective Bd. Lascar Catargiu", mai transmit politistii de la rutiera.

Potrivit comunicatului, sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia str. Buzesti- N. Titulescu catre Calea Victoriei, respectiv catre Bd. Lascar Catargiu se va restrictiona. Restrictia se va mentine pana la finalizarea activitatii, scrie MEDIAFAX.

"Pe str. Paris, traficul va fi restrictionat doar catre Bd. Aviatorilor iar pe reteaua Iancu de Hunedoara, traficul va fi restrictionat doar catre Bd. Aviatorilor", se mai spune in comunicat.

Politistii ofera rute alternative: Piata Presei Libere- bd. Kiseleff- Piata Arcul de Triumf- Piata Charles de Gaulle- Calea Dorobantilor- sos. Stefan cel Mare, de asemenea pentru cei care doresc sa ajunga in zona Victoriei pot sa aleaga ruta Piata Presei Libere- Piata Montreal- bd. Marasti- bd. Ion Mihalache- Piata Victoriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.