Social 5 Martie 2016 12:45
Doi copii din Arges, de un an si noua luni, respectiv un an si sase luni, cu probleme digestive, au fost transferati, in ultimele 24 de ore, la Spitalul "Marie Curie" din Capitala, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata, de Prefectura Arges, daca vineri erau 43 de copii cu probleme digestive internati in spitalele din Arges, sambata numarul acestora a scazut cu 11.

In ultimele 24 de ore, au fost transferati de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul "Marie Curie" doi copii, cu varste de un an si noua luni, respectiv un an si sase luni, cu diagnostic de boala diareica acuta, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, noua copii au fost externati.

Din cei 32 de copii cu probleme digestive internati in Arges, 26 au sub doi ani.

Cei mai multi - 24 - sunt internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, trei copii primesc ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, sectia boli infectioase, alti patru sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, iar unul este internat la Spitalul Municipal Curtea de Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.