Social 4 Martie 2016 12:20
Ti s-a intamplat vreodata sa citesti cateva randuri care ti-au ramas intiparite in minte si ti-au influentat intr-o anume masura viata? Iata cateva vorbe celebre ce apartin unor femei independente si increzatoare.

Potrivit lifehack.org, cu totii avem nevoie, din cand in cand de vorbe pline de intelepciune care sa ne motiveze.

Frumusetea unei femei nu consta in estetica fetei, ci adevarata frumusete a unei femei se reflecta in sufletul ei. Sunt atentiile pe care le face cu dragoste, pasiunea pe care o arata. Frumusetea unei femei se dezvolta odata cu trecerea anilor. (Audrey Hepburn)

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferit. (Coco Chanel)

Stii, nu e nimic condamnabil in a fi o femeie puternica. Lumea are nevoie de femei puternice. Exista o multime de femei puternice care nu le vezi ca ghideaza si ajuta barbati puternici. Ele doresc sa ramana nevazute. Este placut insa sa fii capabila sa joci rolul unei femeie puternice care este vazuta. (Ginger Rogers)

Imi place sa fiu femeie, chiar si intr-o lume a barbatilor. Pana la urma, barbatii nu pot purta rochii, dar noi putem purta pantaloni. (Whitney Houston)

Ceea ce noi femeile ar trebui sa facem, in loc sa ne ingrijoram cu privire la ceea ce nu avem, este sa iubim ceea ce avem. (Cameron Diaz)

Invata din ziua de ieri, traieste in ziua de azi si spera pentru ziua de maine. (Marylin Monroe)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.