Social 2 Martie 2016 17:06
Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica, pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata.

Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a Majestatii Sale, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicala sunt: “carcinomepidermoid metastazant”si “leucemie cronica”.

Majestatea Sa urmeaza un tratament complex si solicitant, care il impiedica sa apara in public, avand nevoie de o perioada de refacere, scrie MEDIAFAX.

Regele a transmis urmatorul mesaj: "In ultimele saptamani am primit vestea unui serios diagnostic medical. Sunt sigur ca fiica mea Margareta va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continuie menirea si sa prezinte sfatul sau custodelului coroanei. Consiliul Regal ramane la dispozitia custodelui coroanei
".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.