La patru luni de la incendiul din Colectiv, in spitalele din Romania si din strainatate mai sunt internate 13 victime, cei mai multi pacienti fiind in spitalele din Belgia.

Dupa patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, 13 persoane raman in continuare internate in spitalele din Romania si din strainatate. La Spitalul Floreasca din Capitala mai este internata o singura persoana, cei mai multi raniti fiind in continuare internati in Belgia. "Sunt sapte pacienti internati in Belgia, trei in Marea Britanie si doi in Germania. La Spitalul Floreasca din Romania mai este internata o singura persoana", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Astazi, de la ora 17.00, la patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, bucurestenii vor organiza un eveniment de comemorare pentru cei care au murit in clubul din Sectorul 4 al Capitalei. De la ora 17.00, oamenii se vor aduna in fata Clubului Colectiv cu flori, lumanari si martisoare, aducand un omagiu celor 63 de victime din incendiu care si-au pierdut viata.

"In februarie, n-avem ziua de 30. Dar ne-adunam pe 29. Cu #martisoare, #flori si #lumanari. Pentru ei, cei plecati, si pentru ai lor, cei ramasi. Caci Impreuna rezistam", se arata pe pagina de Facebook creata pentru evenimentul din aceasta seara. Comemorarea victimelor din Clubul Colectiv se va incheia la ora 20.00.

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv si-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.