Angajatii RATB organizeaza vineri un protest prin care vor incerca sa atraga atentia autoritatilor cu privire la neregulile sesizate in cadrul Regiei.
Angajatii RATB vor protesta vineri in fata Autobazei Militari din Bucuresti, incercand sa atraga atentia autoritatilor cu privire la problemele cu care se confrunta Regia. Manifestatia va incepe la ora 11.30 si se va incheia la 15.30, iar printre nemultumirile angajatilor se numara managmentul neperformant inpus de Consiliul General al Muncipiului Bucuresti, subfinantarea RATB, furturile si distrugerile din RATB sau accidentele de munca despre care sindicalistii sustin ca sunt ascunse.

"Suntem nemultumiti de programul de lucru, de salarii, de orele suplimentare de munca pe care nu avem voie sa le facem. Multi soferi RATB au decis sa plece in afara tarii sa munceasca, sunt multe nemultumiri la mijloc", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Usturoi, presedintele Federatiei Sindicatelor 2014. De asemenea, pe 8 martie va fi organizat un alt protest, de data aceasta in fata Palatului Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.