Meteorologii au emis, sambata, o informare de vant si ninsori valabila pentru zona montanta, care va intra in vigoare duminica la ora 10.00 si se va incheia luni la ora 10.00.

Informarea emisa de ANM este valabila pentru mai multe zone de munte din Romania si va intra in vigoare duminica, 21 februarie, de la ora 10.00. Pana luni, 22 februarie, ora 10.00, in aceste zone vor avea loc intensificari ale vantului si ninsori moderate.

Vantul va avea intensificari in toata zona montana, cu viteze de peste 65 - 75 km/h, iar pe crestele cele mai inalte, rafalele vor depasi 85 - 90 km/h, scrie MEDIAFAX.

"Totodata, la munte vor predomina ninsorile, ce vor fi temporar viscolite si mai insemnate cantitativ in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali. Pe parcursul zilei de duminica, va ninge, in general slab cantitativ, si la altitudini mai joase in Maramures si trecator in Transilvania", anunta meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.