Peste 3.500 de persoane s-au strans vineri, la aceasta ora, la ''intalnirea publica" organizata de televiziunile grupului Intact in piata Constitutiei.

Pe scena amenajata in piata se afla jurnalistii acestor televiziuni, intre care si directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, care a scandat "Libertate!" si le-a multumit celor prezenti, spunandu-le ca fara ei ar fi fost inchisa Antena 3.

Majoritatea celor prezenti sunt varstnici. "Am venit la protest, pentru ca eu sunt om cu experienta, am 60 de ani si vreau sa inteleaga toti hotii ca nu e normal sa inchida Antenele", a spus Iordache Dumitru, unul dintre protestatari.

Un incident s-a produs, cand un barbat de aproximativ 60 de ani a inceput sa se imbranceasca cu jandarmii, strigand "Criminalilor, va omor!".

Pe scena a sustinut un recital solistul CRBL. Pe scena a urcat si actrita Carmen Tanase, care a spus ca din 8 martie va fi lansat un nou post TV, care se adreseaza femeilor . Publicul a aplaudat, oamenii spunand ca actrita poate consta pe ei, scrie MEDIAFAX.

Unii participanti pleaca, altii sosesc. "Nu mai stau, ca e frig, ma duc sa ma imbrac si ma intorc", a spus un participant.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in cinci zile, respectiv pana la sfarsitul acestei saptamani, inspectorii ANAF prezentandu-le notificarea de evacuare pentru a pune in executare sentinta penala din 2013, potrivit careia statul a intrat in posesia imobilelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.