Directorul general al Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, s-a intalnit vineri, la sediul Ministerului Finantelor Publice (MFP), cu presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, pentru discutii privind evacuarea spatiilor in care functioneaza posturile tv ale grupului Intact.

[Update]

Alexandrescu a ajuns la sediul Finantelor in jurul orei 12:00 si a utilizat intrarea principala in institutie, fara sa faca declaratii. Jurnalistii l-au asteptat pentru declaratii ulterioare discutiilor, insa Alexandrescu a parasit cladirea folosind alta iesire.

ANAF a anuntat anterior ca presedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupului Intact la discutii, la discutii urmand sa participe si reprezentanti ai Cancelariei premierului Dacian Ciolos.



"Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gadea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice. La intalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului-Ministru", a anuntat Fiscul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit notificarilor, sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in cinci zile. ANAF pune astfel in executare o sentinta penala din 2013, prin care statul a intrat in posesia imobilelor, scrie MEDIAFAX.

ANAF a transmis joi seara ca, pentru notificarea de evacuare a cladirilor in care functioneaza posturile tv ale grupului Intact, a trimis luni la sediul din Soseaua Bucuresti-Ploiesti un singur echipaj, format din patru executori fiscali, si ca patru persoane au fost legitimate pentru inmanarea notificarilor.

Executorii au folosit cele patru autoturisme utilizate de serviciul Executari silite si cazuri speciale si serviciul Valorificare sentinte penale din DGRFP Bucuresti si inscriptionate cu sigla ”ANAF” si cu sintagma "Executari silite".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.