Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

Vremea in tara

Sambata

Vremea va fi in general inchisa in jumatatea de nord a tarii si va ploua pe arii extinse. In Moldova, Maramures, si pe parcursul noptii in Crisana si Transilvania, precipitatiii vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului, cerul va avea innorari temporare, cu ploi pe spatii restranse, mai ales in Dobrogea. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona montana si in sud-vestul tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade.

Duminica

Vremea va intra intr-un proces de incalzire. Ziua, cerul va fi innorat in cea mai mare parte a tarii, cu ploi pe alocuri in jumatatea de nord si izolat in restul teritoriului, iar in primele ore ale intervalului, pe spatii restranse vor mai fi precipitatii mixte in Maramures, Crisana, Transilvania si la munte. Noaptea, innorarile vor persista in nord-vest si centru, insa doar izolat va mai ploua slab, iar in celelalte regiuni cerul se va degaja. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -1 si 6 grade. Spre dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea in Capitala

Sambata

Cerul va avea innorari in timpul zilei, cand este posibil sa ploua slab, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

Duminica

Cerul va avea innorari in timpul zilei, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 0...2 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.