Politistii clujeni au confiscat de la administratorul unei societati din Constanta, in urma unui control in trafic, peste 6 kilograme de bijuterii din aur - lantisoare, bratari, cercei, inele, pandantive - transportate fara documente legale, valoarea acestora depasind un milion de lei.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de IPJ Cluj, controlul in trafic a vizat un autovehicul condus de un barbat de 34 de ani din Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Politistii au constatat ca barbatul transporta bijuterii, motiv pentru care i-au solicitat documentele, iar soferul a prezentat un aviz de insotire a marfii pentru 1.772,57 grame de bijuterii de aur.

"Intrucat existau suspiciuni cu privire la cantitatea transportata si cea mentionata pe documentul de provenienta, politistii au cantarit bijuteriile, constatand o diferenta in plus de 6.224,76 grame bijuterii de aur, respectiv lantisoare, bratari, cercei, inele, pandantive, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienta”, se arata in comunicat.

Soferul, administrator al unei societati comerciale din Constanta, a fost sanctionat contraventional cu amenda de 20.000 de lei, iar cele 6.224,76 grame bijuterii din aur, in valoare totala de 1.182.560 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.