Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta pentru comiterea infractiunii de luare de mita si va fi prezentata, miercuri, instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta procurorii DNA.

Directia Nationala Anticoruptie anunta, intr-un comunicat de presa, ca Elena Poiana, la data faptei judecator in cadrul Tribunalului Harghita, in prezent presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de luare de mita.

In ordonanta procurorilor se arata ca in luna august 2015, Elena Poiana, in calitate de judecator in cadrul Tribunalului Harghita, a pretins |”de la o persoana (denuntator in cauza) suma de 10.000 lei, pentru a dispune solutionarea favorabila a contestatiei formulate de doua persoane arestate preventiv pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, impotriva unei incheieri pronuntate de Judecatoria Miercurea Ciuc”.

Miercuri, judecatoarea va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.