Telecabina de la Balea a fost oprita, luni, din cauza unei avertizari de vant puternic, insa niciun turist nu este blocat pe munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lidia Badila, purtatorul de cuvant al societatii care administreaza complexul de gheata de la Balea Lac, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca telecabina nu functioneaza din cauza unei avertizari de vant puternic, insa nicio persoana nu trebuie sa coboare de pe munte, ultimii care au urcat fiind cativa turisti care aveau rezervare pentru mai multe zile la Hotelul de Gheata.

"Am avut niste turisti englezi care au coborat luni dimineata si altii care au urcat, insa dupa acest moment telecabina nu a mai fost pusa in functiune din cauza unei avertizari de vant puternic. Telecabina nu va mai functiona luni", a spus Badila.

Potrivit acesteia, niciun turist nu trebuie sa coboare, ultimii care au urcat fiind turisti care aveau rezervare la Hotelul de Gheata pentru mai multe zile.

Telecabina este singurul mijloc prin care se poate ajunge de la Balea Cascada la Balea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, unde exista un hotel si o biserica din gheata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.