Jurnalistul Laurentiu Solomon, unul dintre reporterii care au lucrat la Evenimentul zilei de la primul numar al cotidianului, a decedat, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 62 de ani.

"S-a mai dus un reporter la cele vesnice! Colegul nostru Laurentiu Solomon a murit azi noapte. Laurentiu a fost unul dintre reporterii care au lucrat la Evenimentul zilei de la numarul 1", potrivit unui material publicat de Evenimentul zilei.

Conform sursei citate, Laurentiu Solomon a murit in urma unui infarct. "Laurentiu a fost unul dintre reporterii cu care 'Bulina rosie' a pornit la drum, in iunie 1992. A fost unul dintre cei mai activi si prolifici reporteri ai sectiei 'Social', scriind cu precadere in domeniul transporturilor. Dedicat meseriei, a facut naveta ani buni, tocmai de la Ploiesti, unde isi avea domiciliul. Laurentiu a mai lucrat o lunga perioada si la cotidianul Gardianul. In ultimii ani, gazetarul se intorsese acasa, la Ploiesti. Avea un baiat si devenise bunic. Pe contul sau de Facebook se prezenta: patron, director, functionar si viitor pensionar. Laurentiu Solomon a fost un bun coleg. Hatru din fire, intodeauna avea cate o gluma pregatita si intreba mereu daca poate sa te ajute cu ceva. Cei ce l-au cunoscut asa si-l vor aminti si de acum inainte. Dumnezeu sa-l ierte!", se mai spune in materialul din Evenimentul zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.