Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat vineri pe fratii Camataru la pedepse cu executare in dosarul in care sunt acuzati de fapte de violenta, Nutu Camataru primind 5 ani si 5 luni de inchisoare, in timp ce Sile Camataru a fost condamnat la o pedeapsa de 7 ani.

Deciziile nu sunt definitive.

In 2013, 54 de persoane din clanul Camatarilor si din cel al Sportivilor au fost trimise in judecata de DIICOT pentru santaj, camatarie, constituire de grup infractional organizat, tentativa de omor calificat si de omor deosebit de grav, scrie MEDIAFAX.

In perioada 2008 - 2012, in spatiul public, membrii celor doua grupari rivale au provocat conflicte stradale in care s-au folosit inclusiv arme de foc, in scopul asigurarii "suprematiei la nivel infractional in Capitala" Situatiile au avut drept consecinta directa punerea in primejdie a vietii si integritatii corporale a mai multor persoane.

Procurorii DIICOT au documentat si un alt aspect al activitatii infractionale a inculpatilor, acestia fiind suspectati ca au savarsit infractiuni de violenta, "generatoare de beneficii financiare substantiale, in principal in material acordarii si recuperarii unor imprumuturi de bani cu camata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.